JAMES RHODES AL PALAU DE LA MÚSICA

JAMES RHODES AL PALAU DE LA MÚSICA
01/10/2018

Clàssics amb majúscules.

"En els meus concerts parlo de les peces que interpreto, explico per què les he triat, quina importància tenen per a mi i en quin context es van compondre". Així explica James Rhodes com són els seus recitals en el pròleg del seu llibre “Instrumental. Memorias de música, medicina y locura” (7a edició, més de 100.000 exemplars venuts), amb el qual ha obtingut un enorme i inesperat èxit a tot el món. A més de tocar i contextualitzar les obres que interpreta, el pianista britànic també compta sobre l´escenari, entre peces de Bach, Chopin o Rachmaninov, la història de la seva vida i com la música l´ha ajudat a superar els nombrosos obstacles que s´ha anat trobant pel camí.

Rhodes és un enamorat de la música clàssica. Carismàtic, visceral i molt talentós, assegura que Bach li ha salvat la vida. I no exagera. Als seus 42 anys s´ha convertit en un dels principals divulgadors de la música clàssica al món, gràcies a les seves gires i concerts en tot tipus de festivals i sales, i diversos documentals sobre la seva figura filmats amb la complicitat de cadenes de televisió britàniques.

Reverenciat per la crítica pel seu particular estil irreverent i innovador, James Rhodes aporta un toc molt personal a cadascuna de les seves actuacions. Perquè sap que la música, en el món, «és la resposta a allò que no la té».

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar