PABLO ALBORÁN ANUNCIA LES ÚLTIMES DATES DE LA SEVA GIRA AL 2019

PABLO ALBORÁN ANUNCIA LES ÚLTIMES DATES DE LA SEVA GIRA AL 2019
18/10/2018

18 de maig al Palau Sant Jordi.

Pablo Alborán anuncia les últimes dates de la seva gira el 2019 després d´esgotar les entrades dels seus pròxims concert a Madrid i Barcelona

El Tour Prometo s´acomiada en gran

BARCELONA, 18 MAIG, PALAU SANT JORDI

Després dels èxits collits durant la realització del Tour Prometo 2018 al seu pas per Espanya i Amèrica, Pablo Alborán ja té planificat el que serà el final de la Tour Prometo 2019 amb l´anunci d´unes dates precises sense possibilitat d´ampliació.

Pendents encara del fermall d´or a la gira de 2018, amb els dos últims concerts a Madrid i Barcelona, ​​tots dos amb el cartell de sold-out penjat des de fa mesos, Pablo Alborán ja té programades actuacions a banda i banda de l´Atlàntic en el primer trimestre del proper any.

El 27 d´abril serà el primer concert de Pablo Alborán al Recinte IFEVI de Vigo i maig reserva unes dates molt escollides amb aturada al Palau Sant Jordi de Barcelona el dia 18 de maig, Les entrades estaran a la venda el dimarts 23 d´octubre .

Convé recordar que el Tour Prometo compta amb els mitjans tècnics més avançats en l´actualitat, un tour que és tota una ostentació de sincronització tècnica i humana. Subráyese que el material de la gira és transportat per vuit tràilers, quatre dedicats a l´escenari i altres quatre per a la producció tècnica. Simultàniament, dos autobusos amb llits Sleeper transporten als 30 tècnics de so, vídeo i producció d´una ciutat a una altra. Ja al lloc del concert, unes 50 persones esperen per realitzar la càrrega i descàrrega del material, i completar les tasques d´electricitat i de logística en general.

De mitjana, el tour porta un equip de so d´uns 120.000 watts. L´estructura de llums de moviment variable és de 115.000 watts de potència i la pantalla central de vídeo, de 16 metres d´ample per 6 d´alt, està acompanyada per altres dues pantalles de realització laterals de 6 per 3 metres. Tot això posat sobre un escenari de 24 metres d´ample per 16 de fons. L´altura, segons el recinte, pot arribar a ser de 14 metres.

Segur que abans d´acomiadar-se definitivament el 2019, el Tour Prometo ens reservarà encara moments inoblidables. Els que ja han assistit a aquest espectacle saben que hi ha raons per repetir. I els que encara no han gaudit d´aquesta gira històrica tindran l´oportunitat de regalar-se unes hores inesborrables amb Pablo Alborán.

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar