WOODY ALLEN TORNA A ESPANYA AMB 3 ÚNICS CONCERTS

WOODY ALLEN TORNA A ESPANYA AMB 3 ÚNICS CONCERTS
15/02/2019

Al juny actuarà a Bilbao, Barcelona i Madrid.

Woody Allen ha anunciat recentment que ell i l´Eddy Davis New Orleans Jazz Band tornaran a Europa per oferir una sèrie de concerts a mitjans d´aquest any. L´última vegada que l´artista va actuar a Barcelona va ser al desembre de 2014 -Gran Teatre del Liceu, en el marc del Suite Festival-, mentre que el seu últim concert a terres catalanes va tenir lloc al festival de Cap Roig el 2017.

*BILBAO / PALACIO EUSKALDUNA – 16 de junio 
*BARCELONA / FESTIVAL JARDINS DE PEDRALBES - 18 de junio 
*MADRID - 20 junio 

L´espectacle s´improvisarà cada nit sense un repertori fix, com sempre, i inclourà una selecció diversa de cançons de principis del segle XX, clàssics, blues i rags inspirats en una gran varietat d´artistes, entre ells noms llegendaris com Sidney Bechet, George Lewis , Johnny Dodds, Jimmie Noone i Louis Armstrong.

Han passat 36 anys des que Woody i la New Orleans Jazz Band -comandada pel director musical Eddy Davis- delectaran el públic amb una barreja única de música inspirada en New Orleans, i 23 anys des de la seva primera gira europea el 1996, on van protagonitzar 19 concerts en 21 dies. Aquest tour es recull en l´aclamat documental Wild Man Sings the Blues, filmat per la directora guanyadora de l´Oscar Katherine Bigelow, que va acompanyar a Woody i la banda durant tota la gira.

Woody i la seva banda també toquen regularment a The Cafè Carlyle a Nova York, establiment famós per la seva tradició musical.

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar