TheProject | NOTÍCIES | ALEJANDRO FERNÁNDEZ EN CONCERT

ALEJANDRO FERNÁNDEZ EN CONCERT

VÍDEO

27/03/2014

¡Entrades ja a la venda!

Alejandro Fernández, un dels artistes llatins més importants de tots els temps, ha anunciat que actuarà a Espanya aquest estiu dins de la seva gira Confidencias World Tour.

L´artista estarà presentant el seu últim treball Confidencias, que va sortir a la venda el passat 27 d´agost sota el segell Universal Music Llatí i que ja és disc platí a Espanya. L´àlbum gravat a Los Angeles i produït per Phil Ramone, conté duets amb Christina Aguilera, Vicente Fernández i Rod Stewart.

Confidencias World Tour va començar el 6 de setembre a Guadalajara. Es tracta d´un show amb una nova producció, on el cantant fa un homenatge al seu país acompanyat de la seva mariachi i una espectacular banda de músics. Un recorregut musical que inclou cançons de Confidencias, els seus èxits de balada pop i les tradicionals ranxeres. Amb renovats arranjaments musicals, la posada en escena enlluerna amb tecnologia punta amb un innovador sistema d´estructures mòbils.

Sens dubte, un espectacle on la màgia i passió que es viu a l´escenari contagia als espectadors de principi a fi. Alejandro Fernández, en concert.

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS