YANN TIERSEN Y JUANITO MAKANDÉ, ENTRADES EXHAURIDES

GUITAR BCN 2016
YANN TIERSEN Y JUANITO MAKANDÉ, ENTRADES EXHAURIDES
08/04/2016

Les vendes del Guitar Bcn 2016 es mantenen a màxims històrics. 

El Guitar Bcn 2016 segueix recollint èxits i torna a penjar el cartell de sold-out per partida doble: després dels plens absoluts d´Aute, Caravan Palace, el primer concert d´Adrià Puntí, James Bay i Ludovico Einaudi al Liceu, els concerts de Juanito Makandé ( 9 d´abril, Barts) i Yann Tiersen (3 de maig, Palau de la Música Catalana) han exhaurit totes les localitats.

Aquestes dades demostren l´excel·lent acollida d´una programació tan poliédirica com musicalment interessant per a qualsevol amant de la bona música en directe.

Al cartell es donen cita estils molt diferents amb la qualitat com a denominador comú, i aquesta varietat no fa sinó incrementar les possibilitats de crear un festival a la mida de cada espectador: un festival únic. L´èxit de la convocatòria així ho certifica.

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar