SERGIO DALMA A L´AUDITORI DEL FÒRUM

SERGIO DALMA A L´AUDITORI DEL FÒRUM
17/06/2016

El concert tindrà lloc dissabte, 26 de novembre.

Sergio Dalma presenta en directe el seu nou treball discogràfic Dalma, l´àlbum que fa el número 17 en una atrafegada i exemplar carrera artística. Un cop més Sergio Dalma torna a demostrar ser un tipus valent, endinsant-se en nous reptes i aventures, submergint-se en territoris a priori allunyats del seu registre per fer-los seus de forma i manera sorprenent en el millor àlbum de la seva carrera. Un àlbum gravat íntegrament a Espanya, produït per Pablo Cebrián, que recull una col·lecció de cançons heterogènies però connectades per la reinvenció màgica de la veu de Sergio Dalma, sens dubte una de les més personals i recognoscibles veus del panorama musical llatí americà en els últims 25 anys.

En aquest Dalma Tour l´artista oferirà al seu públic en directe una selecció del seu nou àlbum així com emblemàtics temes que l´han acompanyat durant aquests 25 anys als escenaris.

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar