TheProject | NOTÍCIES | SERGIO DALMA A L´AUDITORI DEL FÒRUM

SERGIO DALMA A L´AUDITORI DEL FÒRUM

17/06/2016

El concert tindrà lloc dissabte, 26 de novembre.

Sergio Dalma presenta en directe el seu nou treball discogràfic Dalma, l´àlbum que fa el número 17 en una atrafegada i exemplar carrera artística. Un cop més Sergio Dalma torna a demostrar ser un tipus valent, endinsant-se en nous reptes i aventures, submergint-se en territoris a priori allunyats del seu registre per fer-los seus de forma i manera sorprenent en el millor àlbum de la seva carrera. Un àlbum gravat íntegrament a Espanya, produït per Pablo Cebrián, que recull una col·lecció de cançons heterogènies però connectades per la reinvenció màgica de la veu de Sergio Dalma, sens dubte una de les més personals i recognoscibles veus del panorama musical llatí americà en els últims 25 anys.

En aquest Dalma Tour l´artista oferirà al seu públic en directe una selecció del seu nou àlbum així com emblemàtics temes que l´han acompanyat durant aquests 25 anys als escenaris.

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS