TheProject | NOTÍCIES | BENJAMIN CLEMENTINE, PER FI A BARCELONA

BENJAMIN CLEMENTINE, PER FI A BARCELONA

VÍDEO

27/07/2016

Debutarà al Palau de la Música Catalana el 22 de novembre.

No són pocs els francesos que han perdut el metro i han arribat tard a la feina perquè s´han quedat atrapats en la veu fascinant d´aquest anglès nascut en un dels barris més humils i conflictius de Londres. Ell va créixer llegint poemes de William Blake i de T. S. Eliot, però el que li va canviar la vida va ser el teclat que li va comprar el seu germà gran i el descobriment d´una sèrie de músics que van d´Erik Satie a Antony & The Johnsons. "Increïble", "Un nou talent musical extraordinari", "Una obra mestra" ... Paraules com aquestes s´han utilitzat els crítics musicals dels principals diaris i revistes per descriure el seu primer EP, Cornerstone, o el seu primer llarg, At Least for Now, guanyador del prestigiós Mercury Prize al millor àlbum de 2015. Es tracta d´un èxit sorprenent per a un debut discogràfic, i més si tenim en compte que és el resultat de l´autoeducació musical d´un artista britànic que ha viscut al carrer durant llargues temporades.

La veu commovedora de Benjamin Clementine explica històries d´amor i pèrdua, d´esperança i desesperació, en unes cançons plenes de lirisme que interpreta al piano, sovint descalç. Són les seves vivències personals però, alhora, són també les de tants espectadors que s´identifiquen i es commouen amb el talent extraordinari d´un dels músics més singulars dels últims temps.

Després de l´obligada cancel·lació al Grec Festival de Barcelona amb l´aforament complet per motius de força major, l´artista debutarà per fi a Barcelona el dimarts, 22 de novembre, a més en l´incomparable Palau de la Música Catalana: promet ser una vetllada d´emocions a flor de pell.

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS