TheProject | NOTÍCIES | CARLOS RIVERA A BARTS

CARLOS RIVERA A BARTS

VÍDEO

21/09/2016

El mexicà actuarà a Barcelona el 14 de desembre.

Després d´una primera exitosa ronda de shows, en la que ha estat fins ara la seva gira més ambiciosa a Espanya, Carlos Rivera anuncia cinc dates més a finals d´any: Bilbao, Cadis, Barcelona, València i Vigo.

Carlos Rivera, l´artista mexicà amb més projecció del pop llatí a Espanya, reprèn la seva gira al nostre país, tal com ha anat anunciant durant aquesta setmana a RRSS. Després d´haver passat per sis ciutats espanyoles en els mesos de maig i juny i penjat repetidament el cartell d´entrades exhaurides, ara torna a Espanya per oferir una segona etapa de concerts dins de la seva gira Yo creo Tour a finals d´aquest any.

L´artista estarà presentat tots els seus èxits i el seu últim treball Yo creo, que ha tingut una gran acollida a Espanya. La seva entrada directa a la nº 1 d´iTunes mostra la seva consolidació entre els fans del nostre país. Llançat el febrer passat sota el segell Sony, és el segon àlbum d´estudi del mexicà que es publica a Espanya després de l´exitós El Hubiera No Existe (2013), i el disc en directe en commemoració dels 10 anys de la seva carrera musical Con ustedes Car10s Rivera en Vivo (2015).

*L´Entrada VIP inclou seient de primera categoria en les tres primeres files de platea i Meet & Greet amb l´artista.

Els portadors d´aquesta entrada han d´estar al recinte a les 18: 45h.

Per a més informació pot posar-se en contacte amb l´organització a través de la correu electrònic: planet@planetevents.es

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS