TheProject | NOTÍCIES | LAURA PAUSINI CANCEL.LA DEFINITIVAMENT ELS SEUS SHOWS A ESPANYA

LAURA PAUSINI CANCEL.LA DEFINITIVAMENT ELS SEUS SHOWS A ESPANYA

10/10/2016

La cantant s´ha vist forçada a cancel·lar les cinc primeres dates del seu Similares European Tour 2016 per motius de salut. L´import de les entrades adquirides per als seus concerts de Madrid i Barcelona serà retornat automàticament des dels punts de venda.

Els primers concerts del tour de Laura Pausini han estat cancel·lats per motius de salut. D´aquesta manera Madrid i Barcelona, ciutats on la cantant tenia previst començar la seva gira els dies 7 i 8 d´octubre, no veuran a la italiana pujar a l´escenari

 

Laura Pausini pateix una Laringotraqueitis aguda, el que l´obliga a fer repòs sota prescripció mèdica. És per això que els concerts d´Espanya, així com les cites amb els fans a Marsella, París i Luxemburg, han hagut de ser cancel·lats.

Els shows no podran ser reubicats de moment en dates pròximes, pel que l´import de les entrades adquirides serà retornat automàticament des dels punts de venda on es van adquirir

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS