EL GUITAR BCN PRESENTA LA PROGRAMACIÓ DE LA SEVA EDICIÓ 2017

GUITAR BCN 2017
EL GUITAR BCN PRESENTA LA PROGRAMACIÓ DE LA SEVA EDICIÓ 2017
21/12/2016

Lambchop inaugurarà el festival a BARTS, i Amaral l´acomiadarà al Poble Espanyol.

El Guitar Bcn 2017 ja escalfa motors i revela el gruix de la seva programació.

BARTS es converteix en la seu principal del festival, amb 13 concerts a la sala gran i dues dins el cicle Guitar Club. La sala del Paral·lel suma els concerts de Lambchop, Miquel Campello, Hindi Zahra, Muchachito y la banda del Jiro, Damien Jurado, Elefants, Ute Lemper, Rick Astley, Els Amics de les Arts, Adriana Varela, Amadou & Mariam, Coque Malla i Pat Metheny. A més, els artistes d´arrels folk Bambikina i Cálido Home actuaran al BARTS Club.

El Sant Jordi Club acollirà els concerts de Taburete i del gran Loquillo, que segueix recollint èxits amb el pas dels anys. Amaral protagonitzarà la cloenda del Guitar Bcn 2017 al Poble Espanyol.

Als noms ja anunciats com Scott Bradlee ´s Postmodern Jukebox i Dulce Pontes, s´afegeixen joies com els guitarristes David Fiuczynski i Gary Lucas (aquest últim amb un molt especial homenatge a Jeff Buckley) i el meravellós duo format per Rosalía i Raül Refree, així com els catalans Animal i Coriolà + Pantaleó en un programa doble.

Tota la informació a guitarbcn.com

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar