TheProject | NOTÍCIES | MIGUEL BOSÉ CONFIRMA UNA SEGONA DATA A BARCELONA

MIGUEL BOSÉ CONFIRMA UNA SEGONA DATA A BARCELONA

VÍDEO

28/02/2017

La cita serà un día abans, el 26 de juny.

Les entrades pel concert de Miguel Bosé del 27 de juny a l´Auditori del Fòrum de Barcelona estan pràcticament exhaurides. A causa de la gran demanda, s´anuncia una nova data a la Ciutat Comtal el 26 de juny al mateix recinte.

L´artista presenta la seva nova gira Estaré, que va començar el 16 de febrer a Ciutat de Mèxic esgotant tres nits consecutives l´Auditori Nacional i amb una presentació espectacular el dia 19 al Zócalo davant més de 110.000 persones. A més d´Espanya i Mèxic, recorrerà Estats Units, Puerto Rico, Amèrica Central i Sud-amèrica. En ella presentarà els seus grans èxits i el seu darrer àlbum MTV Unplugged", amb un muntatge innovador acompanyat de les últimes tecnologies, mostrant a Bosé com mai abans se li ha escoltat i vist sobre un escenari.

Amb 17 àlbums d´estudi, més de 30 milions de discos venuts, gires multitudinàries i més de 70 èxits que han assolit el número 1 a Europa i Amèrica, Miguel Bosé ha rebut tots els reconeixements existents a la indústria de la música llatina. Només l´any passat, va obtenir a Espanya la Medalla Internacional de les Arts 2016, el prestigiós premi Ondas i el primer Golden Music Award, guardó especial lliurat per Los40.

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS