MIGUEL BOSÉ CONFIRMA UNA SEGONA DATA A BARCELONA

MIGUEL BOSÉ CONFIRMA UNA SEGONA DATA A BARCELONA
28/02/2017

La cita serà un día abans, el 26 de juny.

Les entrades pel concert de Miguel Bosé del 27 de juny a l´Auditori del Fòrum de Barcelona estan pràcticament exhaurides. A causa de la gran demanda, s´anuncia una nova data a la Ciutat Comtal el 26 de juny al mateix recinte.

L´artista presenta la seva nova gira Estaré, que va començar el 16 de febrer a Ciutat de Mèxic esgotant tres nits consecutives l´Auditori Nacional i amb una presentació espectacular el dia 19 al Zócalo davant més de 110.000 persones. A més d´Espanya i Mèxic, recorrerà Estats Units, Puerto Rico, Amèrica Central i Sud-amèrica. En ella presentarà els seus grans èxits i el seu darrer àlbum MTV Unplugged", amb un muntatge innovador acompanyat de les últimes tecnologies, mostrant a Bosé com mai abans se li ha escoltat i vist sobre un escenari.

Amb 17 àlbums d´estudi, més de 30 milions de discos venuts, gires multitudinàries i més de 70 èxits que han assolit el número 1 a Europa i Amèrica, Miguel Bosé ha rebut tots els reconeixements existents a la indústria de la música llatina. Només l´any passat, va obtenir a Espanya la Medalla Internacional de les Arts 2016, el prestigiós premi Ondas i el primer Golden Music Award, guardó especial lliurat per Los40.

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar