EL FESTIVAL DE JAZZ ESCALFA MOTORS

49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
EL FESTIVAL DE JAZZ ESCALFA MOTORS
02/04/2017

Diana Krall actuarà el 17 d’octubre a l’Auditori del Fòrum

Diana Krall inaugurarà el 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.  El 17 d’octubre d’aquest any, la primera artista confirmada en la programació del Festival actuarà a l’Auditori del Fòrum.  La pianista de jazz y cantant de renom mundial  presentarà el seu nou disc Turn up the quiet, l’àlbum que ha tornat a unir a l’artista amb el productor guanyador de 5 Grammys, Tommy LiPuma.  Turn up the Quiet també representa la retrobada de Krall amb el Great American Songbook al context jazzístic, després de passar-se unes temporades fora. No obstant, Krall no és més que el principi, i el Festival de Jazz no ha fet més que començar a escalfar motors. Pròximament arribaran més confirmacions, i més artistes es sumaran al cartell del 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz.

 

Diana Krall és l’única cantant de jazz que consta de vuit àlbums debut als top de Billbord Jazz Albums Chart. Fins ara, els seus discos ja han aconseguit cinc Grammys, vuit Junos, i també nou discos d’or, tres de platí i set multi-platí. L’art únic de Krall és el que l’ha convertit en una de les artistes més recognoscibles dels nostres temps.   

TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar