TheProject | NOTÍCIES | MELENDI TORNARÀ A BARCELONA AL DESEMBRE

MELENDI TORNARÀ A BARCELONA AL DESEMBRE

VÍDEO

12/06/2017

Concert especial per acomiadar l´espectacular gira Quítate las gafas.

Després d´exhaurir entrades el 19 i 20 de maig a Madrid i el 26 de maig a Barcelona, Melendi anuncia dues noves dates a les dues ciutats, culminant així el seu espectacular gira Quítate las gafas a Espanya. Barcelona el 22 de desembre i Madrid el 27.

Melendi està, sens dubte, en el millor moment de la seva carrera. El tour Quítate las gafas és ja un èxit rotund i es consolida setmana a setmana com la gira de l´any, exhaurint entrades a Barcelona, Madrid (doble Sold Out), València, Bilbao, la Corunya, Múrcia ...

Ara, i a tan sols 1 mes de la seva arrencada, el cantant anuncia 2 nous concerts molt especials a Barcelona i Madrid, posant així el punt i final a una de les gires més impactants i espectaculars dels últims temps.

L´àlbum Quítate las gafas, publicat al novembre, es manté en el top de vendes i acumula milions de reproduccions en totes les plataformes digitals. El seu llançament més recent -una versió inèdita de Destino o Casualidad amb la col·laboració de Ha*Ash- es presenta acompanyat d´un espectacular videoclip rodat a Nova York que ha superat ja els 7 milions de reproduccions en la seva primera setmana.

Després d´un gran inici de gira a Amèrica, amb entrades exhaurides a Estats Units, Mèxic, Colòmbia, Equador i Panamà, el cantant recorre aquest estiu les principals ciutats espanyoles fins al mes d´octubre, moment en el qual reprendrà la seva gira americana amb dates ja confirmades a l´Auditori Nacional de Mèxic i el Gran Rex de Buenos Aires.

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS