SABINA EXHAUREIX LES ENTRADES PEL SEU PRIMER CONCERT A BARCELONA

SABINA EXHAUREIX LES ENTRADES PEL SEU PRIMER CONCERT A BARCELONA
27/06/2017

L’artista tornarà al Palau Sant Jordi per acomiadar la seva gira al setembre.

La gira Lo niego todo de Joaquín Sabina és, sense cap mena de dubte, l’esdeveniment musical l’any. Després d’un inici espectacular amb totes les entrades exhaurides a Úbeda, Sevilla, dues nits a Madrid i Palència, ara el Mestre torna a penjar el cartell de sold-out a Barcelona: el concert tindrà lloc demà dimecres, 28 de juny, al Palau Sant Jordi, amb l’aforament complet.

No obstant, els molts seguidors de Sabina tindran una nova oportunitat de veure’l en directe després de l’estiu. El cantautor tornarà a Barcelona el 13 de setembre per oferir un segon concert al mateix recinte, a la que serà una de les actuacions de comiat de la gira.

Passen els anys, però Sabina es manté com un dels grans referents de la música espanyola, amb noves cançons i grans clàssics que converteixen els seus concerts en veritables celebracions carregades de talent i emotivitat.

Les entrades per a la gira estan disponibles a les webs oficials www.jsabina.com loniegotodo.com i El Corte Inglés, únics portals autoritzats i que garanteixen el preu oficial de l´entrada.

La gira Lo Niego Todo està organitzada per Riff Produccions, Get In, i TheProject en acord amb Berry Produccions.

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar