ROBE EN CONCERT AL SANT JORDI CLUB

ROBE EN CONCERT AL SANT JORDI CLUB
29/08/2017

Després del seu potent pas pel 55 Festival de la Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols (Girona), Robe portarà la seva captivadora proposta en solitari a Barcelona a la tardor.

Icona absolut del rock espanyol, Robe Iniesta (Plasencia, 1962) va arribar a l´ànima de centenars de milers de seguidors al capdavant d´Extremoduro, amb els quals va crear l´anomenat "rock transgressiu" i va signar onze treballs d´estudi que han deixat empremta en diverses generacions. Ara, amb dos treballs en solitari publicats en un període relativament curt de temps Lo que aletea en nuestras cabezas, flamant número 1 de vendes a les llistes espanyoles, i Destrozares, canciones para el final de los tiempos, a les botigues des del novembre passat), Robe canta a la tristesa, l´amor i la solitud com només els veritables poetes saben fer-ho. 

Acompanyat per una banda impecable, particularitzada pel clarinet i el violí, Robe ens dóna la benvinguda a un fort temporal de poesia i vida amb el qual tornarà a conquerir els nostres cors.

Concerts relacionats

Compartir: