XAVIER CALVET, TELONER DE JACK JOHNSON AL 56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

XAVIER CALVET, TELONER DE JACK JOHNSON AL 56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
08/02/2018

Un artista amb ´segell ganxó´.

Xavier Calvet és un dels músics més respectats de l‘escena underground catalana, transitant les vies de l’indie rock al capdavant dels recordats Bullitt. Ara, el seu recent treball en solitari per B-Core, Firerbird (2017), estableix vincles amb el folk i el so americana per mitjà de cançons plenes de sinceritat i emoció. Calvet ha estat escollit per Jack Johnson com artista convidat per obrir el seu concert al 56 Festival de la Porta Ferrada, que tindrà lloc el 13 de juliol a l’Espai Port. Sens dubte, tot un valor afegit per fer encara més especial el debut de l’artista hawaià a Sant Feliu de Guíxols.

Amb aquesta nova incorporació, el festival confirma la seva aposta per projectes i artistes amb segell ganxó. Pels escenaris de Porta Ferrada han passat nombroses propostes arrelades a Sant Feliu, del classicisme de Xavi Lloses i Carles Font a la cançó d’Alícia Calzada, passant pel rock progressiu de Quercus entre molts altres.

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar