EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA ANUNCIA NOUS NOMS

56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA ANUNCIA NOUS NOMS
27/02/2018

Grans artistes en una de les seves edicions més atractives.

Concerts extraordinaris com el de Caetano Veloso amb els seus fills Moreno, Zeca i TomDiego El Cigala amb el seu disc més ambiciós Indestructible, la presentació del novíssim projecte d´Ara Malikian, la celebració d´aniversaris de Serrat revisitant Mediterráneo o Ismael Serrano els seus 20 anys de carrera, nits de trobades singulars amb Rozalén i El Kanka i els màgics Txarango es sumen als ja anunciats de Jack JohnsonPablo Alborán i a la festa electrònica de cloenda amb Luciano, entre d´altres.

Les entrades per aquests  concerts ja estan disponibles en aquesta web i els dies 30 i 31 de març i 1 i 2 d’abril a les taquilles de l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols.
 
Aquest nou avançament confirma que Porta Ferrada està davant de la que possiblement és una de les edicions més atractives del degà dels festivals de Catalunya.
 
La resta de la programació i totes les novetats d’aquest any es donarán a conèixer el dia 27 de març.
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar