PRIMERS CONCERTS CONFIRMATS DEL GREC A BARTS

PRIMERS CONCERTS CONFIRMATS DEL GREC A BARTS
15/03/2018

Los Auténticos Decadentes, Klezmatics i Coque Malla.

Los Auténticos Decadentes, Klezmatics i Coque Malla actuaran a BARTS durant el proper juliol en el marc del Grec Festival de Barcelona. Aquestes tres actuacions són només les primeres confirmacions del que serà una de les edicions més ambicioses del certamen estiuenc, que la setmana vinent anunciarà la resta d’artistes que passaran per la sala.

Els primers en visitar BARTS seran Los Auténticos Decadentes, amb un concert el dissabte 7 de juliol on repassaran els seus 30 anys de carrera. La banda argentina desplegarà el seu característic rock amb influències que van de la murga a l’ska, el reggae o la balada en un directe inoblidable.

Comparteixen l’efemèride amb Klezmatics, que actuaran a BARTS el divendres 13 de juliol, en el marc de la gira de celebració dels seus 30 anys sobre els escenaris. Els grans referents internacionals de l´univers klezmer presentaranApikorsim–Heretics, un disc amb el qual retornen a la seva essència.

Tanca aquesta primera tongada de concerts Coque Malla, que presentarà el seu últim treball, Irrepetible, el dimecres 18 de juliol. L’àlbum, enregistrat en directe, compta amb les col·laboracions de Jorge Drexler, Amable Rodríguez, Dani Martín, Iván Ferreiro i Neil Hannon.

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar