LOQUILLO CONFIRMA ELS 10 CONCERTS DE LA GIRA 40 ANYS DE ROCK AND ROLL ACTITUD

LOQUILLO CONFIRMA ELS 10 CONCERTS DE LA GIRA 40 ANYS DE ROCK AND ROLL ACTITUD
17/04/2018

¡Entrades a la venda el 24 d´abril!

Un mes després d´haver anunciat el seu concert especial al Palau Sant Jordi de Barcelona el proper 14 de desembre, Loquillo confirma les dates de la que serà la seva gira 40 anys de Rock and Roll Actitud. Arnedo, Múrcia, Màlaga, Sevilla, València, Granada, Salamanca, Bilbao, la Corunya, Saragossa i Barcelona són les ciutats escollides per celebrar una de les carreres més autèntiques i longeves de la música espanyola.

Les entrades es podran adquirir des del 24 d´abril a les 10h a la prevenda exclusiva de la web de l´artista loquillo.com

Sortida a la venda general el 26 d´abril a ticketmaster.es

DATES DE LA GIRA 40 ANYS DE ROCK AND ROLL ACTITUD

Setembre 15 - Arnedo (la Rioja)
Setembre 22 - Múrcia
Octubre 5 - Sevilla
Octubre 19 - Granada
Octubre 27 - Salamanca
Novembre 9 - València
Novembre 16 - Bilbao
Novembre 24 - La Corunya
Desembre 1 - Saragossa
Desembre 14 - Barcelona


La seva primera aparició en un escenari va ser al Cabaret Tabú de Barcelona el 1978. Tot seguit, el 1980, van néixer Loquillo I Els Intocables, amb els quals va arribar a gravar un disc i alguns singles. Al costat de Sabino Méndez va formar Los Trogloditas, amb els quals va tenir una carrera triomfal des de 1983 fins a la seva dissolució en 2007. Dotzenes d´èxits el van acompanyar i van convertir a Loquillo i Trogloditas en una banda mítica del rock nacional. Va ser amb l´edició de Balmoral en 2008 quan va seguir la seva carrera només amb el nom de ´Loquillo´, a més aquest any va ser nominat al Grammy Llatí en la categoria de Millor Àlbum de Rock Vocal.

Ara en 2018, quaranta anys després de la seva primera actuació, Loquillo torna als escenaris amb la gira 40 anys de Rock and Roll Actitud, gira que tindrà el seu punt final el 14 de desembre en un concert especial al Palau Sant Jordi de Barcelona. A més, el 20 d´abril es publica un triple cd amb les seves millors 55 cançons, titulat Rock and Roll Actitud (Warner / Dro), i on es pot trobar un nou enregistrament del clàssic d´Alaska i Dinarama, Rei Del Glam.

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar