GABRIELA RICHARDSON DEBUTA EN SOLITARI AMB ´DON´T TALK TO ME´

GABRIELA RICHARDSON DEBUTA EN SOLITARI AMB ´DON´T TALK TO ME´
25/05/2018

Ja disponible a plataformes digitals.

Portàvem molt de temps esperant-ho. Des que la vam conèixer en 2015 com co-autora i intèrpret d´aquell "Hundred Milers" de Yall -un èxit a nivell mundial amb més de 230 milions de reproduccions acumulades en plataformes de streaming- resultava inevitable el preguntar-se què més podria oferir-nos el seu immens talent i sobretot, quant de temps tardaríem a descobrir-ho. Gabriela Richardson torna avui per aclarir tots els nostres dubtes amb el llançament de "Do not Talk To Me", el seu anhelat single debut en solitari; un nou track produït per easyFun -membre de l´influent col·lectiu londinenc PC Music- i el seu videoclip, dirigit per Amar Hernández.

Escrit per la pròpia Richardson, "Do not Talk To Me" mostra finalment totes les cartes d´una artista única, el talent natural no necessita ser acolorit amb estridències ni innecessaris adorns vocals. Acompanyada pel brillant treball de producció de easyFun -una de les caps visibles de PC Music, col·lectiu responsable del so d´artistes com Charlie XCX, entre molts altres- Gabriela Richardson dibuixa aquí un paisatge sonor a la seva mida, conformat per una col·lecció d´ambients i melodies que, des de l´aparent senzillesa, és capaç d´obrir-nos de bat a bat una finestra privilegiada a tot allò al que ha de sonar la veritable música pop dels nostres dies. Un deliciós còctel de rnb contemporani, pop i electrònica tan elegant i sofisticat, com enganxós i addictiu, endolcit per una incontestable capacitat melòdica i l´irresistible magnetisme d´una veu que segueix mostrant-inconfusible des de la primera nota.
  
Amb un estil visual net i serè, Estimar Hernández s´encarrega de posar la cirereta amb la peça visual que acompanya el single. Un clip que converteix Gabriela Richardson en protagonista d´una història nocturna de desamor i enganys, que s´encarrega de traduir en imatges de manera precisa l´evocadora sonoritat del track.

L´espera ha acabat i ja no hi ha dubtes que valguin. Amb "Do not Talk To Em" Gabriela Richardson arriba per mostrar-nos totes les seves credencials. Les d´una artista que resumeix en si mateixa totes les virtuts de la música popular dels nostres dies: jove, global, vibrant i lliure d´etiquetes, llançada de ple a una carrera en solitari a la qual, pel seu carisma i el seu talent, sembla difícil posar límits. Molt aviat tindrem noves sorpreses. Avisats quedeu.

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar