RICKY MARTIN AL 56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
RICKY MARTIN AL 56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
07/06/2018

20 d´agost al Guíxols Arena.

No hi ha millor manera d´acabar la setmana amb la notícia que RICKY MARTIN s´incorpora a l´espectacular cartell del 56 FESTIVAL PORTA FERRADA.

El concert, que servirà de cloenda de luxe del certamen estiuenc, es farà el dilluns 20 d’agost i es celebrarà al majestuós espai Guíxols Arena.

Ricky Martin ve a Sant Feliu de Guíxols després de culminar amb rotund èxit el segon any de la seva residència "All In" al Park Theatre de Las Vegas. 

Tal com ha fet durant la seva admirada trajectòria artística, el cantant porto-riqueny presentarà un gran espectacle, on repassarà el millor de la seva carrera musical, incloent èxits internacionals com ´Disparo al Corazón´, ´La Mordidita´, ´Tal Vez´, ´ Livin ´la Vida Loca´, ´Pégate´, ´Adiós´, ´La Bomba´, ´La Copa de la Vida´ i els més recents ´Vente Pa´Ca´ i ´Fiebre´.

TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar