TRIBALISTAS, PER PRIMERA VEGADA A BARCELONA

50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
TRIBALISTAS, PER PRIMERA VEGADA A BARCELONA
27/06/2018

28 d´octubre a l´Auditori del Fòrum.

15 anys després del seu àlbum debut Tribalistas, amb cançons que van ser èxits nacionals i internacionals com ´Passe em Casa´, ´Velha Infància´ o ´Já Sei Namorar´, el trio format per Marisa Monte, Arnaldo Antunes i Carlinhos Brown arriben per primera vegada a Barcelona dins de la seva primera gira europea per presentar el segon disc sota el mateix títol. El concert s´inclou a la programació estel·lar del 50 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

"La meva relació creativa i emocional amb Marisa i Carlinhos és una de les fonts d´inspiració més fèrtils que em nodreixen. Cada vegada que ens reunim per escriure, cantar, gravar o riure, es desperta una energia molt inspiradora, que ara podrem celebrar en directe amb el nostre públic ".
Arnaldo Antunes

"La meva major expectativa és tornar a juntar-me amb els Tribalistas, que van més enllà de Marisa, Arnaldo i jo, i de fet són aquesta legió de persones que han donat ànima i han prestat orelles al nostre repertori durant els últims 15 anys. El nostre objectiu és servir a través de la música, i ho fem amb tanta facilitat i espontaneïtat que l´ambient que creem és contagiós per a nosaltres mateixos ".
Carlinhos Brown

"Comptem els dies per conèixer als fans en directe per primera vegada. Compartir l´escenari amb Carlinhos i Arnaldo és una equació el resultat va més enllà de nosaltres mateixos ".
Marisa Monte

La banda estarà formada per Dadi Carvalho (baix, guitarra elèctrica, mandolina i teclat), Pedro Baby (guitarres acústiques i elèctriques), Pretinho da Serrinha (cavaquinho) i Marcelo Costa (bateria).

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar