AQUEST CONCERT PERTANY A:
18 FESTIVAL DE GUITARRA DE BARCELONA - 2007

VEURE PROGRAMACIÓ
18 FESTIVAL DE GUITARRA DE BARCELONA - 2007

TheProject | CONCERTS | MARIZA
Concerto em Lisboa

ESPECTACLE REALITZAT (2007)

MARIZA<br><i>Concerto em Lisboa</i>

DATA

Dimecres, 25 d´abril

LLOC

L´Auditori, 21.30 h.

PREU

De 22 a 42 €

El 6 de novembre de 2006 es va editar internacionalment el nou àlbum i DVD Concerto em Lisboa, espectacle que Mariza ens presenta aquest any 2007. ?Vaig viure a un barri típic de Lisboa i sempre he cantat el fado, sé el que és, em reconec en ell?. Moçambiquenya de naixement, va ser a la capital lusa on va escoltar als fadistes per primera vegada, a molts d?ells, tants que no recorda tots els noms i els rostres s?esborren de la seva memòria; però ?les reminiscències sobreviuen al meu cant?. ¿Quins cants ens reserva aquesta veu transparent?, ¿quins rumbs prendrà aquesta força de la naturalesa que no para de seduir? Mariza només vol sentir-se ?lliure per cantar? ? ?la meva veu és obstinada?? -, sent saudade d?ella mateixa, i està buscant el seu fado, el seu destí.
Mariza, voz Antonio Neto, guitarra clásica Luis Guerreiro, guitarra portuguesa Vasco Souza, bajo Antonio Barbosa, violín Paulo Moreira, violoncelo Ricardo Mateu, viola Joao Pedro Ruela, percusión INVITADOS ESPECIALES: Tito Paris y Miguel Poveda

WEB DE L´ARTISTA

Web oficial de Mariza

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS