AQUEST CONCERT PERTANY A:
18 FESTIVAL DE GUITARRA DE BARCELONA - 2007

VEURE PROGRAMACIÓ
18 FESTIVAL DE GUITARRA DE BARCELONA - 2007

TheProject | CONCERTS | RAIMUNDO AMADOR + KIKO VENENO
30 años de veneno

ESPECTACLE REALITZAT (2007)

RAIMUNDO AMADOR + KIKO VENENO<BR><I>30 años de veneno</i>

DATA

Divendres, 8 de juny

LLOC

L´Auditori, 21.00 h.

PREU

De 22 a 42 €

Raimundo Amador fa que la seva guitarra parli i conquisti amb les seves notes. És un home senzill, gitano, honest, amb cara de murri sense maldad i del que la música neix de forma natural, degut a aquest geni que alguns tenen la sort de posseir i que els fa inoblidables. És un dels músics espanyols més importants, personals i carismàtics. És difícil trobar a algú més estimat i respectat que en Raimundo, més fidel a una trajectòria i a una cultura, més arrelat en una tradició i, al mateix temps, obert a altres músiques que tenen un cor comú. Kiko Veneno, poeta, músic i, en definitiva, cronista d?allò quotidià, és un franctirador certer a l?hora de plasmar aquelles estampes de costumbrisme que caracteritzen la nostra cultura. L?any passat va participar com a convidat de Jackson Browne, pero aquest cop el seu nom és el que figura en el quadre titular. Des de l?aparició del mític Veneno (1977), àlbum gravat en companyia dels germans Raimundo i Rafael Amador i pedra singular de la fusió entre blues, flamenc i rock, la seva trajectòria ha reportat grans alegries als amants del mestisatge i dels textes escrits i cantats amb gracia.
Raimundo Amador, guitarra y voz Lin Cortés, guitarra flamenca y voz Tino Di Geraldo, batería Jorge Gómez, guitarra eléctrica Fernando Lamadrid, bajo Isidro Suárez, percusiones Carmen Amador, coros Mundi Amador, cajón Kiko Veneno, voz y guitarra Juan Ramón Caramés, bajo Raúl Rodríguez, guitarra Jimmy González, batería/percusión

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS