AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2013

VEURE PROGRAMACIÓ
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2013

TheProject | CONCERTS | ANA BELÉN
A los hombres que amé

ESPECTACLE REALITZAT (2013)

ANA BELÉN

DATA

Dissabte, 27 de juliol

LLOC

Teatre Auditori Camp de Mart, 22 h.

PREU

De 28 a 43 €

Ana Belén oferirà al públic la possibilitat de gaudir del seu últim treball discogràfic anomenat A los hombres que amé, que es perfila com un homenatge que l´actriu i cantant ofereix als principals autors que han influït de manera definitiva en la seva extensa i ben coneguda cursa. Ana Belén interpreta en aquest disc alguns treballs d´artistes de renom com poden ser Miguel Ríos, Joan Manuel Serrat, Joaquín Sabina, Luis Eduardo Aute, Fito Páez, Pablo Milanés, Pedro Guerra o Víctor Manuel, entre d´altres.

Cantar, interpretar i recrear. És el que fa Ana Belén amb 14 cançons emblemàtiques, oferint una visió nova, una emoció diferent llançada a través d´una veu única en l´escena espanyola i del fantàstic treball en la producció i els arranjaments de David San José que situen temes que han entrat per dret en el capítol dels clàssics en un món propi, personal i identificable. En l´univers d´Ana Belén.

WEB DE L´ARTISTA

http://www.anabelen.es/

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS