AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2013

VEURE PROGRAMACIÓ
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2013

TheProject | CONCERTS | BROADWAY MUSICAL ON ICE

ESPECTACLE REALITZAT (2013)

BROADWAY MUSICAL ON ICE

DATA

Dissabte, 10 d´agost

LLOC

Teatre Auditori Camp de Mart, 22 h.

PREU

De 23 a 38 €

IMPORTANT: Per lesió de l’artista principal de l’espectacle BROADWAY MUSICAL ON ICE, es cancel·la la funció que havia de tenir lloc dissabte 10 d’agost al teatre/auditori Camp de Mart de Tarragona.

La devolució de les entrades es farà de la següent manera:
Compres realitzades per internet: la devolució de l’import de les entrades s’executarà automàticament a la targeta des de la qual es va realitzar la compra.
Compres realitzades a la taquilla: la devolució es farà a la mateixa taquilla dins de l’horari habitual d’atenció al públic.

Broadway Musical On Ice recull els millors clàssics dels escenaris Nova York per donar forma a un espectacle únic, viu, vibrant i meravellós. Aquesta fascinant i innovadora proposta es realitza sobre gel, amb la dificultat i interès que desperta un bagatge musical tan increïble fusionat amb la bellesa i la màgia del patinatge artístic i acrobàtic. Broadway Musical On Ice presenta un immillorable elenc de músics i cantants en viu, patinatge artístic i coreografies espectaculars de la mà d´una gran companyia amb reconegut nom i trajectòria en el món de les arts escèniques.

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS