AQUEST CONCERT PERTANY A:
45 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2013

VEURE PROGRAMACIÓ
45 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2013

TheProject | CONCERTS | IGNASI TERRAZA TRIO
Imaginant Miró

ESPECTACLE REALITZAT (2013)

IGNASI TERRAZA TRIO

DATA

Dissabte, 2 de novembre

LLOC

Luz de Gas, 21 h.

PREU

15 i 20 € (+ despeses de gestió)

Amb ocasió de l´exposició de Joan Miró a la National Gallery de Washington, i commemorant la trobada del pintor amb Duke Ellington, ara fa un any el pianista Ignasi Terraza va ser convidat a estrenar la seva Suite Miró. El Festival de Jazz de Barcelona d´enguany presenta aquesta obra per primera vegada al nostre país. Es tracta d´un seguit de composicions originals inspirades en alguns quadres del pintor i interpretades pel Trio d´Ignasi Terraza, amb Horacio Fumero al contrabaix i Esteve Pi a la bateria.

A l´espectacle Imaginant Miró, el proper 2 de novembre Terraza ens proposa fer el mateix exercici que ell va fer. En primer lloc escoltarem les audiodescripcions, i tot seguit la peça que va compondre el pianista, inspirat pel pintor, i que ens convida a imaginar l´art d´una manera molt diferent. Tots els qui hem assistit a les sessions de Jazz a les Fosques recordem la seva capacitat de despertar sensacions i emocions. En aquesta ocasió se´ns proposa als assistents al concert que fem de pintors imaginant un quadre, i a continuació deixem que aquestes imatges prenguin vida i s´associïn a d´altres imatges que de ben segur aniran sorgint tot escoltant la música de Terraza.

Les audiodescripcions han estat dutes a terme per la historiadora de l´art Carlota Polo, i al llarg de l´espectacle comptarem amb l´aportació puntual de la projecció de les imatges de David Cid.

Aquest espectacle permet, a més a més, sensibilitzar el públic general sobre la utilitat i conveniència de les audiodescripcions i altres eines d´accessibilitat per a persones amb discapacitat visual als museus i a tota mena d´instal·lacions culturals.

Ignasi Terraza, piano
Horacio  Fumero, contrabaix
Esteve Pi, bateria

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS