AQUEST CONCERT PERTANY A:
25 GUITAR FESTIVAL BCN

VEURE PROGRAMACIÓ
25 GUITAR FESTIVAL BCN

TheProject | CONCERTS | THE STRANGLERS
+ The Tanks

ESPECTACLE REALITZAT (2014)

THE STRANGLERS

DATA

Dimarts, 1 d´abril

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

30 i 35 € (+ despeses de gestió)

VÍDEO

21 h. The Tanks
21.45 h. THE STRANGLERS

El ventall de The Stranglers és tan ampli que es pot parlar d´ells dient que van ser els teloners dels primers concerts britànics de Ramones i Patti Smith el 1976, quan ja portaven dos anys de carrera, però també citant que al 2012 van publicar Giants , el dissetè de la seva carrera, buit de nostàlgia i ple de sang bullint. Enquadrats entre els precursors del punk del Regne Unit, van ser això i han estat molt més. Paraules del seu baixista, Jean-Jacques Burnel: "Penso en nosaltres com a part d´aquell primer punk perquè vivíem en la mateixa flora i fauna que ell, però m´agradaria creure que The Stranglers no només érem els més punk, sinó també alguna cosa més".

Els seus primers discos (Rattus Norvegicus, No More Heroes, Black And White, la seva collita 1977-78) els van establir com a clàssics de l´època, i també com polèmics i indomables per la seva actitud combativa contra els mitjans. Amb The Raven (1979) van girar cap a terrenys musicals més complexos, com van corroborar després amb el conceptual The Gospel According To Meninblack (1981) i amb Feline (1983), el primer en el que van ficar guitarres acústiques i ritmes electrònics, amb molta influència musical de l´Europa continental. Els 90 van suposar la seva travessia del desert, després de la marxa del vocalista Hugh Cornwell, però amb el nou segle renéixer a partir de l´àlbum Norfolk Coast (2004) i la cançó Big Thing Coming els va suposar el seu primer Top 40 en catorze anys. Aquest disc i els dos que han publicat després, Suite XVI (2006) i l´abans esmentat Giants, han confirmat que de la seva graduació, la del punk britànic, és potser l´única banda a mostrar nul interès en mirar el retrovisor.

Jean Jacques Burnel, baix i veus
Dave Greenfield, teclats i veus
Jim  Macaulay, bateria
Baz Warne, guitarra i veus

WEB DE L´ARTISTA

http://www.thestranglers.net/

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS