TheProject | CONCERTS | MICHAEL NYMAN
Piano solo

ESPECTACLE REALITZAT (2014)

MICHAEL NYMAN

DATA

Dijous, 13 de març

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

De 25 a 45 € (+ despeses de gestió)

VÍDEO

Michael Nyman és un dels compositors més innovadors i cèlebres de la Gran Bretanya. La seva incansable creativitat l´ha portat a crear òperes, compondre bandes sonores, peces per a quartets de corda i concerts orquestrals. Nyman és un artista polifacètic, amb una obra que va molt més enllà de la música, i és que a més de compositor, intèrpret, director d´orquestra, pianista i musicòleg, és també escriptor, fotògraf i cineasta. Una autèntica icona cultural del nostre temps, fascinant i influent, i un d´aquests pocs elegits que podrien cabre dins de la definició de "Home del Renaixement".

En aquesta ocasió Michael Nyman ens visita amb un especialíssim concert de piano sol a BARTS. Una vetllada única i exclusiva en la qual l´il · lustre compositor interpretarà peces de les seves bandes sonores per a films de Peter Greenaway, Jane Campion i Neil Jordan. Una cita ineludible amb un de els màxims exponents del minimalisme.

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS