AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2014

VEURE PROGRAMACIÓ
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2014

TheProject | CONCERTS | BALLET NACIONAL COSACO DE RUSIA

ESPECTACLE REALITZAT (2014)

BALLET NACIONAL COSACO DE RUSIA

DATA

Divendres, 15 d´agost

LLOC

Camp de Mart, 22 h.

PREU

De 20 a 35 €

El Ballet Nacional de Rússia, fundat fa més de trenta anys i dirigit actualment pel prestigiós director rus Ivan Gromakov, va ser creat pel Ministeri de Cultura de Rússia el 1991 després de la caiguda del Mur de Berlín, amb la finalitat de difondre per tot el món la riquesa i diversitat de la cultura russa.

L´èxit aconseguit en els més selectes i prestigiosos espais escènics de Rússia i de la resta del món (França, Portugal, Polònia, Anglaterra, Estats Units, Canadà, Xina, Tailàndia, Austràlia i Nova Zelanda, entre altres) durant mes de 30 anys, el fan mereixedor de més de 100 premis i mencions honorífiques en els 5 continents. El Ballet Folklòric Nacional de Rússia, que compta amb més de 400 integrants en plantilla, presenta a Tarragona el seu nou espectacle per a la temporada 2014-2015, una producció plena de música i color amb noves coreografies i impactants danses acrobàtiques.

*Menors de 16 anys amb tutor legal

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS