AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2014

VEURE PROGRAMACIÓ
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2014

TheProject | CONCERTS | SETMANA CANTANT
Cantata Saint Nicolas, de Benjamin Britten

ESPECTACLE REALITZAT (2014)

SETMANA CANTANT

DATA

Dissabte, 26 de juliol

LLOC

Teatre Auditori Camp de Mart, 22 h.

PREU

15 €

VÍDEO

Des de l´estiu del 1997 que es celebra a Tarragona una Setmana Cantant. A partir de l´experiència acumulada i les il.lusions renovades, la gent de l´Associació Cor Ciutat de Tarragona fan una crida cada tres anys per aplegar cantaires de la ciutat, però també de la resta del país i més enllà de les seves fronteres. El 2002 la Setmana Cantant es va integrar als festivals organitzats per la Federació Catalana d´Entitas Corals (FCEC) i l´European Choral Association-Europa Cantat. Els anys 2005, 2008 i 2011 ja vam viure unes Setmanes Cantant ben consolidades en el calendari internacional i profundament arrelades a la ciutat de Tarragona. Aquest any 2014 arribem a la setena edició.

En aquesta ocasió, i seguint els models precedents, els cantaires que hi participen, podran oferir els seus propis concerts en els millors espais de la ciutat vella. A més, participaran de quatre tallers que dirigiran mestres de reconegut prestigi internacional (Werner Pfaff -Alemanya-,Santiago Ruiz -Argentina-, Pablo Trindade -Brasil- i Elisenda Carrasco -Catalunya-) i que presentaran al concert que es fa el penúltim dia del festival.

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS