TheProject | CONCERTS | I CONGRÉS FEMENÍ DE SUPERVIVÈNCIES

ESPECTACLE REALITZAT (2014)

I CONGRÉS FEMENÍ DE SUPERVIVÈNCIES

DATA

Del 2 al 13 de juliol

LLOC

BARTS, .

PREU

20 i 25 €

FOTOS

Benvinguts i benvingudes a un simposi molt especial en el que quatre monologuistes excepcionals us oferiran un seguit de consells valuosíssims sobre la feina, la família, els homes i l’edat.

Quan entreu a aquest congrés, us posaran una enganxina a la solapa i us facilitaran tot el material que pugueu necessitar. Però no patiu, que aquest cop no us caldrà fer esforços per mantenir els ulls oberts, perquè les quatre conferenciants que us han preparat són qualsevol cosa tret d’avorrides. De fet, els consells d’aquestes monologuistes, tots basats en casos reals, i il·lustrats amb exemples, material gràfic i vés a saber si algun power point, us prepararan per afrontar algunes de les principals preocupacions universals de les dones... i, indirectament, dels homes. Veniu i us ensenyaran a analitzar la personalitat dels companys de feina segons els tuppers que porten, a examinar el Facebook d’un ex per tal de saber si li va millor o pitjor que a vosaltres o aplicar els millors trucs per fer-se gran de la manera més digna.

Una coproducció d’El Terrat i TheProject

Silvia Abril
Carolina Noriega
Anna Bertran
Mireia Portas

WEB DE L´ARTISTA

elterrat.com

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS