AQUEST CONCERT PERTANY A:
46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2014

VEURE PROGRAMACIÓ
46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2014

TheProject | CONCERTS | AGUSTÍ FERNÁNDEZ
El laberint de la memòria

ESPECTACLE REALITZAT (2014)

AGUSTÍ FERNÁNDEZ

DATA

Dissabte, 29 de novembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20 h.

PREU

12 € (+ despeses de gestió)
Agustí Fernández + Nit Discordian 15 € (+ despeses de gestió)

ABONAMENT AGUSTÍ FERNÁNDEZ + NIT DISCORDIAN:

15 € (+ despeses de gestió)

Noms propis (Joan i Joana), de lloc (Porta de Mar, Catedral), records diversos (Flamarades, La processó)… El laberint de la memòria és el títol d´una peça i del disc que Agustí Fernández va enregistrar el 2010 a petició d´un productor portuguès, João Santos. La idea original era fer un disc de piano sol inspirat a partir de la música clàssica espanyola del segle XX. El resultat: un dels discos de piano sol més corprenedors de les últimes dècades. Conegut per la seva adscripció a l´avantguarda i a la música improvisada més lliure, amb El laberint de la memòria Agustí Fernández s´ha submergit sense concessions en un lirisme pertorbador i emocionant. Absències, alegria, vida, mort, plaer, totes les paraules dels diccionaris es confonen en el destil·lat que proposa Fernández en un dels seus discos més personals, una aventura cap a l´interior d´un mateix que s´acaba convertint en un meravellós viatge compartit. A punt de fer 60 anys i quatre anys després d´enregistrar aquest disc nu i sincer com pocs, el piano sol d´Agustí Fernández ens recordarà que som afortunats de tenir en ell una clau per fer el cor fort, deixar-nos anar i perdre´ns, feliçment indefensos, en els nostres propis laberints de la memòria.

Agustí Fernández, piano

WEB DE L´ARTISTA

agustifernandez.com

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

NOTICIES RELACIONADES

  • 17/06/2014

    EL JAZZ T´ESPERA DESPRÉS DE L´ESTIU

    Branford Marsalis, Medeski-Scofield-Martin-Wood, Von Oswald-Francesco Tristano, Kenny Barron-Dave Holland, Jaques Morelenbaum i moltes més incorporacions del festival de jazz amb un 25% dte. fins al 30 de juny.

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS