AQUEST CONCERT PERTANY A:
ELS GRANS DEL GOSPEL 16ª EDICIÓ - 2014

VEURE PROGRAMACIÓ
ELS GRANS DEL GOSPEL 16ª EDICIÓ - 2014

TheProject | CONCERTS | MISSISSIPPI MASS CHOIR

ESPECTACLE REALITZAT (2014)

MISSISSIPPI MASS CHOIR

DATA

Dissabte, 13 de desembre

LLOC

Teatre de la Llotja (Lleida), 21:00

PREU

De 10,75 a 43 €

VÍDEO

Preu General 43 €
Preu Amic 37 €
Preu Grup 35 €
Butaca Jove 10,75 €

Els Grans del Gospel, el festival de gospel i cant coral de Catalunya, torna de nou a Lleida en la setzena edició. Amb concerts en diverses poblacions de l’estat i un cartell espectacular, aquest festival està del tot consolidat per la seva trajectòria i qualitat, ja que inclou grans formacions internacionals i nombroses corals locals. Una cita ja tradicional que apropa el millor cant coral al públic de tot Catalunya i de Lleida.

En aquesta ocasió, serà el Mississippi Mass Choir la formació que actuarà a la Llotja el 13 de desembre amb la col·laboració especial del cor de l’Orfeó Lleidatà, dirigit per Pedro Pardo.
El Mississippi Mass Choir va ser fundat el 1988 i des d’aleshores no ha parat de rebre premis i fer gires pels Estats Units, Europa, Àsia i l’Amèrica llatina. 

Aquest mític cor torna a Catalunya, on ja ha actuat al Festival Castell de Peralada i al Palau de la Música, on va exhaurir totes les localitats. Ara ens presenta la gira de commemoració del seu 25è aniversari, que porta per títol Oh Happy Day Tour.

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS