AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

VEURE PROGRAMACIÓ
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

TheProject | CONCERTS | PABLO ALBORÁN

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

PABLO ALBORÁN

DATA

Dissabte, 8 d´agost

LLOC

Tarraco Arena Plaça, 22 h.

PREU

De 28 a 35 € (despeses incloses)

VÍDEO

 Pablo Alborán segueix arrasant. Pocs artistes poden ara mateix pressumir de fer tres concerts en una mateixa ciutat i d’una mateixa gira, com és el cas del seu espectacular triomf al Palau Sant Jordi de Barcelona. I és que el seu Tour Terral és un dels grans esdeveniments musicals de l’any. Des de la publicació del seu darrer disc al començament del passat mes de novembre a dia d’avui, el malagueny no ha parat de batre marques i conquerir nous seguidors. Tot indica que Pablo Alborán no només és l´artista del moment en el pla discogràfic. És el gran animador de la temporada actual dins i fora dels escenaris. Aquesta cita a la Tarraco Arena Plaça serà una nova oportunitat per descobrir en directe les meravelloses composicions de Terral (2014), així com de reviure els seus millors clàssics com Solamente tú o Miedo.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

WEB DE L´ARTISTA

pabloalboran.es

DOCUMENTS ADJUNTS

CONCERTS RELACIONATS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS