KAREN SOUZA

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

KAREN SOUZA
Dimarts, 16 de juny
21 h.
15 € (+ despeses de gestió)

Després del seu començament com a cantant en temes de música house, Karen Souza va participar en la exitosa saga de compilats Jazz n´80´s i els seus successors. 

Ara, Souza presenta Essentials, un resum de tota la seva trajectòria com a cantant de jazz, on la seva veu única i seductora marca la diferència. 

D´aquesta manera, assistim a recreacions màgiques de clàssics com Every Breath You Take (The Police), Do You Really Want To Hurt Me (Culture Club), Creep (Radiohead) o Tainted Love (Soft Cell), que s´han convertit en favorits instantanis del públic.

Essentials és un disc diferent, on el jazz adquireix la seva format més elegant. Sense cap dubte, el temps de Karen Souza ha arribat i serà en aquests propers anys quan el seu dolç registre deixi la seva marca més present.

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar