LAMBCHOP

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

LAMBCHOP
Divendres, 17 de juliol
21 h.
20 i 25 € (+ despeses de gestió)

Ni country alternatiu ni rhythm´n´blues ni rock, sinó una mica de tot això i tones de personalitat pròpia. És el que trobareu en el concert d´un grup que no es pot encasellar en cap estil, perquè n´ha creat un de propi.

El compositor i guitarrista Kurt Wagner és l´eix al voltant del qual gira la proposta musical de Lambchop, una referència imprescindible a l´hora de parlar de l´escena Americana. Es diu que són una de les bandes menys convencionals i més originals de totes les aparegudes als EUA als anys noranta. Veniu a descobrir per què.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar