TheProject | CONCERTS | BLAM!
Dels productors d´Stomp

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

BLAM!

DATA

A partir del 8 d´octubre

LLOC

BARTS, Cosultar/consult

PREU

De 25 a 35 € (+ despeses de gestió)

VÍDEO

FOTOS

#BLAMElShow

Dimarts 20 i dimecres 21 d´octubre, Taquilla Inversa: accés gratuït i tu poses el preu després de la funció.

IMPORTANT: entrades limitades a l´aforament de la sala.

Per escapar dels seus avorrits treballs de 8 hores, quatre enginyosos oficinistes inventen BLAM!, un joc en el qual la vida ordinària es passa pel filtre de la imaginació. En aquest espectacle hilarant i explosiu, un lloc de treball rutinari es transforma en un món poblat d´extraterrestres, superherois i clàssics de Hollywood. Amb acrobàcies impossibles,parkour, piruetes que et deixaran sense alè i una gran dosi d´actitud, BLAM! et convida a formar part d´una esbojarrada aventura a l´oficina. Una proposta imprescindible dels productors d´STOMP.

La companyia:

Neander és una companyia de teatre físic que ha realitzat gires per tot el món sota la direcció artística de l´aclamat actor i director Kristján Ingimarsson. Les produccions de Neander es caracteritzen per un il·limitat llenguatge físic, acompanyat d´una curiositat sense límits.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS