AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

VEURE PROGRAMACIÓ
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

TheProject | CONCERTS | LOS SABANDEÑOS
50 Aniversario

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

LOS SABANDEÑOS

DATA

Dijous, 13 d´agost

LLOC

Teatre Auditori Camp de Mart, 22 h.

PREU

De 20 a 33 € (despeses incloses)

VÍDEO

Los Sabandeños comencen la seva activitat musical el 1966. Han transcorregut ja més de 50 anys des que aquell grup d’amics de l’entorn universitari de La Laguna (Tenerife), decidís formalitzarse com a agrupació i iniciés una tasca ininterrompuda, reflectida en 90 treballs discogràfics: un valuós arxiu sonor que recull part del llegat tradicional, a més de cançons de creació pròpia i versions adaptades. No només han abordat els diferents gèneres que componen el variat repertori folklòric canari sinó que, paral·lelament, s’han dedicat a difondre el ric cançoner llatinoamericà i, més recentment, el bolero, que per als estudiosos s’ha conformat ja com un gènere propi de la música tradicional llatina. Tal ha estat l’impacte de la trajectòria sabandeña, que s’han convertit en un obligat punt de referència per a la música tradicional, que va més enllà de l’àmbit canari.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS