AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

VEURE PROGRAMACIÓ
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

TheProject | CONCERTS | RAIMON

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

RAIMON

DATA

Divendres, 7 d´agost

LLOC

Teatre Auditori Camp de Mart, 22 h.

PREU

De 24 a 38 € (despeses incloses)

VÍDEO

Ja fa 55 anys del dia que, anant de paquet cap a València en la Vespa d’un amic, Raimon va compondre Al vent. Però, tot i que el temps passa i el rellotge d’emocions al qual es referia en el seu brillant disc del 2011 no deixa mai de fer tic tac, el de Xàtiva continua oferint recitals tan apassionats com els quatre que, el maig de l’any passat, va oferir al Palau de la Música. Distingit, també l’any passat, amb dos reconeixements de grau màxim (el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i la Medalla de Oro del Círculo de las Bellas Artes madrileny), Raimon repassa amb generositat el seu cançoner -adaptacions d’Ausiàs March i Espriu incloses- en recitals que són també admirables exercicis de maduresa. Amb 74 anys, Raimon continua fent història.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS