AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

VEURE PROGRAMACIÓ
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

TheProject | CONCERTS | SARA BARAS

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

SARA BARAS

DATA

Dissabte, 15 d´agost

LLOC

Teatre Auditori Camp de Mart, 22 h.

PREU

De 32 a 53 € (despeses incloses)

VÍDEO

Amb la necessitat d’agrair a tot un seguit d’artistes flamencs tot el que ens han donat a través de l’art, Sara Baras presenta Voces. Un espectacle sota l’influx de Paco de Lucía, Camarón de la Isla, Antonio Gades, Carmen Amaya i Moraíto, entre d’altres genis, articulat en forma de suite flamenca i on la polifacètica bailaora i coreògrafa repassa de manera particular els diferents pals del flamenc. “Voces sorgeix des de la llibertat dels cors flamencs que ballen al son de la seva pròpia música”, afirma Baras, aclamada de valent en l’estrena mundial del muntatge el desembre passat al Teatre dels Camps Elisis de París. Baras estarà acompanyada pels ballarins de la seva companyia i per un quadre flamenc que interpretarà la música en directe.

A més, totes les actuacions d´estiu de Sara Baras comptaran amb la inestimable presència del saxofonista dels Rollins Stones, Tim Ries. Un luxe afegit per la que serà, sens dubte, una vetllada memorable.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS