AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

VEURE PROGRAMACIÓ
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

TheProject | CONCERTS | VETUSTA MORLA

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

VETUSTA MORLA

DATA

Divendres, 18 de setembre

LLOC

Teatre Auditori Camp de Mart, 22 h.

PREU

De 31 a 48 € (despeses incoses)

VÍDEO

Si hi ha alguna cosa pel que Vetusta Morla crida l’atenció és per comptar amb un dels millors directes que es poden veure en l’actualitat. Des dels seus primers concerts la banda ha destacat per la contundència del seu so, la precisió de la seva interpretació i la seva comunió amb el públic. La Deriva (2014), el seu tercer àlbum d’estudi, és més que cap dels seus predecessors fill de les seves circumstàncies, heroi i víctima del seu procés i el seu context. La banda va enfrontar la seva composició en un període molt breu de temps i envoltada per un cúmul de factors emocionals, socials i polítics que en els últims anys gairebé tots han resumit amb la paraula “crisi”.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS