AQUEST CONCERT PERTANY A:
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007

VEURE PROGRAMACIÓ
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007

TheProject | CONCERTS | HARRY CONNICK, JR. & HIS BIG BAND
My New Orleans tour

ESPECTACLE REALITZAT (2007)

HARRY CONNICK, JR. & HIS BIG BAND<br><i>My New Orleans tour<i>

DATA

Dissabte, 10 de novembre

LLOC

Palau de la Música, 21.00 h.

PREU

30 a 75 €

Finalment (¡trompetes i tambors!), per primera vegada al Festival de Jazz de Barcelona, Harry Connick, Jr. Deixeble d?Ellis Marsalis a la seva ciutat natal, Nova Orleans, Connick va emigrar a Nova York, on es va fer un nom de seguida com a pianista i vocalista. El 1989, però, la banda sonora de la pel·lícula When Harry met Sally (Quan en Harry va trobar la Sally) el va fer popular més enllà dels cercles jazzístics i el va convertir en una estrella que ha combinat música i cine, amb papers com ara el d?un assassí en sèrie a Copycat. Connick porta a Barcelona un sincer homenatge a Nova Orleans, la ciutat que ell, des de l?endemà del terrible huracà Katrina, va voler ajudar a reconstruir. Una celebració de la vida a pesar de tot amb una big band que inclou alguns dels noms històrics de la música a la ciutat del Mississipi.
Harry Connick, Jr, piano y voz Ned Goold, saxo alto Jerry Weldon, saxo tenor Dave Schumacher, saxo barítono Roger Ingram, Irv Quartman, Mark Braud, trompetes Jeff Bush, Dion Tucker, trombones Joe Barati, trombón bajo Neal Caine, bajo Arthur Latin, batería Lucien Barbarin, trombón y percusión

WEB DE L´ARTISTA

Web

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS