SÓCRATES
Juicio y muerte de un ciudadano

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

SÓCRATES
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015
AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015
VEURE PROGRAMACIÓ
Divendres, 14 d´agost
22 h.
De 23 a 40 € (despeses incloses)

L’incommensurable Josep Maria Pou es posa en la pell d’una de les grans figures del pensament en una obra amb dramatúrgia i direcció de Mario Gas que recrea els judicis als quals Sócrates va ser sotmès a partir dels escrits del seu deixeble: Plató. La interpretació de Pou ens recorda que la veritat, la justícia i la llibertat són valors que no n’hi entenen de presons ni de condemnes. “Molt em temo que no sigui allò més difícil, ciutadans, escapar de la mort, sinó molt més difícil de la vilesa: doncs aquesta corre més ràpid que la mort”, diu Sócrates en el seu discurs d’apologia. Un dels muntatges estrella de la propera temporada teatral, que després d’estrenar-se al Festival de Mèrida, arriba amb tots els honors a l’ETC.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar