AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

VEURE PROGRAMACIÓ
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015

TheProject | CONCERTS | SÓCRATES
Juicio y muerte de un ciudadano

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

SÓCRATES

DATA

Divendres, 14 d´agost

LLOC

Teatre Auditori Camp de Mart, 22 h.

PREU

De 23 a 40 € (despeses incloses)

L’incommensurable Josep Maria Pou es posa en la pell d’una de les grans figures del pensament en una obra amb dramatúrgia i direcció de Mario Gas que recrea els judicis als quals Sócrates va ser sotmès a partir dels escrits del seu deixeble: Plató. La interpretació de Pou ens recorda que la veritat, la justícia i la llibertat són valors que no n’hi entenen de presons ni de condemnes. “Molt em temo que no sigui allò més difícil, ciutadans, escapar de la mort, sinó molt més difícil de la vilesa: doncs aquesta corre més ràpid que la mort”, diu Sócrates en el seu discurs d’apologia. Un dels muntatges estrella de la propera temporada teatral, que després d’estrenar-se al Festival de Mèrida, arriba amb tots els honors a l’ETC.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS