AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA + ELS CATARRES

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA + ELS CATARRES

DATA

Dimecres, 5 d´agost

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 22:00 h.

PREU

14 i 18 € (despeses incloses)

VÍDEO

COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA - 22 h.
ELS CATARRES - 23.50 h.

Un programa doble en què la festa està més que garantida. Els Catarres, amb un quart de milió de descàrregues gratuïtes dels seus discos i una última gira de 120 dates arreu de l´Estat en menys d´un any, s´han convertit en un dels grups catalans més estimats dels darrers temps. Després de l´èxit desbordant de Jenifer, la cançó de fa dos estius a TV3 (Rock & Roll) i un segon treball, Postals, ple de melodies bomba, els d´Aiguafreda presenten el que defensen com "el seu disc amb més canya": Big Bang. La Dharma, per la seva part, a la qual li sobren mèrits com per titllar-la de banda de llegenda, torna puntualment als escenaris per celebrar el quarantè aniversari del seu debut (Tramuntana) i, naturalment, recordar-nos cançons -himnes, diríem- del nostre imaginari col·lectiu. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS