Isma & jazz
SOPAR-CONCERT
ROBIN McKELLE QUARTET
amb la cuina d´ISMA PRADOS

ESPECTACLE REALITZAT (2007)

<i>Isma & jazz</i><br>SOPAR-CONCERT<br>ROBIN McKELLE QUARTET<br>amb la cuina d´ISMA PRADOS
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007
AQUEST CONCERT PERTANY A:
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007
VEURE PROGRAMACIÓ
Dimecres, 14 de novembre
Palacio del Flamenco
20.30 h.
25 i 85 €
Selecció de vins i cava *Important* -Taules per 20 comensals. -Ubicació en funció de l´arribada. Una experiència nova al festival, però ben habitual, per exemple, a Nova York, on els clubs tenen fama tant per la qualitat de la seva programació com per la bondat (o no) de la seva cuina. En aquest cas, però, festa grossa de la mà d?Isma Prados, cuiner de primer nivell i aficionat apassionat del jazz. La cuina de l?Isma donarà pas al debut a Barcelona de Robin McKelle, una cantant que, després d?acompanyar monstres com Herbie Hancock i Wayne Shorter, ha començat una carrera com a solista amb un primer disc, Introducing Robin McKelle, en què recupera amb exuberància i passió l?alegria, la força i la intensitat del cançoner nord-americà molt més enllà del que de vegades s?anomena retroswing. ¿Una prova?: la seva versió llatina, amb tocs de salsa i tango (¡busqueu-la a Youtube!), del famós èxit de les Andrews Sisters Bei Mir Bist Du Schön. Isma & Robin: una nit diferent, inoblidable. Robin McKelle - Bei Mir Bist Du Schön
Robin McKelle, voz Alain Mallet, piano Peter Slavov, bajo Jaz Sawyer, batería + Isma Prados, cocina Cena/ Sopar/ Dinner - 20.30 h. Concierto/ Concert - 22.30 h. *PALACIO DEL FLAMENCO C/ Balmes, 139 (BCN) MENÚ introducing Una copa de Voll-Damm Per a Ostrot ?Grand Central? amb malta i regalèssia Special guest Thierry Airaud ?un cop a taula Dos panets: D?olives, nous i porc fumat Un llonguet Per tapar amb un Amanit d?anguila fumada Durant tot el sopar compartirem el pa TURRIS, llescat. Special guest Xavier Barriga, forner Happy crab jam cocktail El cranc com a solista dins d?una polifonia de picants, salats i refrescants (magrana, fulles, ous de peix, germinacions, ravets...). Una mousse arranjada pel solista ens proporciona una base rítmica i harmònica suficient per donar més amplitud al tema. Gumbó gumbó, le,le Recreació del gumbó, plat originari de la cuina cajun. El nostre serà de verdures i gambes, combinant tirabecs, arrels de diferents tipus i ?ocra?. Sopa criolla, lleugerament picant i molt aromàtica. Cheek to cheek En el nostre cas, però, les galtes es toquen per dins. Es tracta d?una galta de porc ibèric cuinada amb aromes de grans de mostassa, tomàquet dessecat, melassa i diferents tipus d?herbes; és a dir, l?autèntica salsa barbacoa. Salsarem amb suc de pernil ibèric i acompanyarem amb ?mashed potatoes? Days of wine and roses Special guest Ramon Morató El clàssic de Henry Mancini traduït a formes, sabors, textures. Una petita sorpresa que hem de saber esperar. Maridatge de vins: Quim Vila
Web de l´artista
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar