AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | ESTRELLA MORENTE

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

ESTRELLA MORENTE

DATA

Dimarts, 11 d´agost

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 22:30 h.

PREU

De 28 a 65 € (despeses incloses)

VÍDEO

Deu ser, certament, difícil tenir un pare com Enrique Morente, cantaor, i una mare com Aurora Carbonell, bailaora, i no estar d´alguna manera tocada per la màgia del flamenc. Estrella Morente, però, ja fa temps que és moltíssim més que la primogènita del llegendari autor d´Omega.

Veu destacadíssima del panorama actual delcante, porta més de quinze anys gravant discos tan sòlids com Mujeres (2006) i Amar en Paz(2014); participant en ambiciosos projectes simfònics com El amor brujo de Falla; i deixant-se sentir en pel·lícules de Carlos Saura (Iberia) o Almodóvar (Volver). Després de submergir-se aquests últims mesos amb Niño Josele en les essències musicals del Brasil, Estrella arriba a Porta Ferrada amb grup i repertori eminentment flamenc. Duende en estat d´ebullició.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS