AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | KENNETH TARVER

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

KENNETH TARVER

DATA

Dijous, 13 d´agost

LLOC

Església del Monestir, 22:30 h.

PREU

15 i 40 € (despeses incloses)

VÍDEO

Natural de Detroit, als Estats Units, Kenneth Tarver és un tenor distingit per la bellesa de la seva veu, la riquesa de la seva àmplia gamma vocal i una presència escènica més que exquisida.

Especialista en Mozart, però igualment fascinant quan toca cantar Rossini, aquest tenor capaç d´abordar les àries més exigents s´ha posat a les ordres de Pierre Boulez, Colin Davis i René Jacobs; ha enregistrat per a Decca o Deutsche Grammophon obres guardonades amb el Grammy com ara Les troyens de Berlioz; i ha fet brillar la seva tècnica de virtuós en temples com el Covent Garden de Londres, la Deutsche Oper de Berlin, el Met de Nova York o el Gran Teatre del Liceu. Una de les grans figures actuals del repertori belcantista, amb la proximitat i calidesa que sempre ofereixen els concerts al Monestir.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS