AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | SARA BARAS

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

SARA BARAS

DATA

Divendres, 14 d´agost

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 22:30 h.

PREU

De 40 a 70 € (despeses incloses)

VÍDEO

Amb la necessitat, segons afirma, d´agrair a tot un seguit d´artistes flamencs tot el que ens han donat -i continuen donant- a través de l´art, Sara Baras presenta Voces. Un espectacle sota l´influx de Paco de Lucía, Camarón de la Isla, Antonio Gades, Carmen Amaya i Moraíto, entre d´altres genis, articulat en forma de suite flamenca i on la polifacètica bailaora i coreògrafa gaditana repassa de manera particular els diferents pals del flamenc. “Voces sorgeix  des de la llibertat dels cors flamencs que ballen al son de la seva pròpia música", afirma Baras, victorejada de valent en l´estrena mundial del muntatge el desembre passat al Teatre dels Camps Elisis de París. Baras estarà acompanyada pels ballarins de la seva companyia i per un quadre flamenc que interpretarà la música en directe. Com sempre: foc als talons.

A més, totes les actuacions d´estiu de Sara Baras comptaran amb la inestimable presència del saxofonista dels Rollins Stones, Tim Ries. Un luxe afegit per la que serà, sens dubte, una vetllada memorable.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS