AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | JOAN CHAMORRO QUARTET AMB MAGALÍ DATZIRA, EVA FERNÁNDEZ, ANDREA MOTIS I RITA PAYÉS

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

JOAN CHAMORRO QUARTET AMB MAGALÍ DATZIRA, EVA FERNÁNDEZ, ANDREA MOTIS I RITA PAYÉS

DATA

Diumenge, 16 d´agost

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 22:30 h.

PREU

De 22 a 50 € (despeses incloses)

VÍDEO

Són Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira i Rita Payés. Provenen del fèrtil  planter de la Sant Andreu Jazz Band. I, acompanyades d´una banda de gats vells de veritable luxe i la direcció de l´infatigable i sempre entusiasta Joan Chamorro, rendeixen un emocionat i emocionant tribut a les quatre dames principals del jazz: Billie Holiday, Sarah Vaughan, Dinah Washington i Ella Fitzgerald. La seva interpretació d´estàndards eterns com On a sentimental side, I remember Clifford i Lady sings the blues promet no decebre els melòmans que ja sabem com de màgica pot arribar a ser la veu en això del jazz, alhora que conquerirà, de ben segur, als qui encara es resisteixen a rendir-se als plaers del jazz vocal. Quatre jazzwomen catalanes amb un futur -i un present!- esplendorós disposades a acariciar ànimes, entendrir uns quants cors i emocionar amb cadascuna de les paraules que canten.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatňria.

Medalla d’Or al Mčrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mčrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS